Onderhoudsbericht .eu domeinnamen

danielLeave a Comment

Vanaf vrijdag 12 september 22:00 UTC (ofwel 00:00 Nederlandse tijd op zaterdag) zal de .eu registry geen bewerkingen op .eu domeinnamen accepteren. De reden hiervan is dat de .eu registry een nieuw platform zal lanceren waarop de domeinnaam bewerkingen als registraties, bewerken en verwijderen uitgevoerd gaat worden. Pas op maandag 15 september om 07:00 UTC (09:00 Nederlandse tijd) is het … Read More

Nieuwe backup locatie: Amsterdam

danielGeen onderdeel van een categorieLeave a Comment

Backups zijn belangrijk en daarom moet er goed nagedacht worden over hoe ze gemaakt worden en waar ze opgeslagen worden. Soms kom ik situaties tegen waarin backups gemaakt wordt – wat natuurlijk goed is – maar ze worden op dezelfde server opgeslagen. Als de server kapot gaat dan kan je ook niet bij je backups en daarom is het beter om … Read More