Mededeling: Paypal heeft problemen met het verwerken van betalingen.

Helaas heeft Paypal wereldwijd interne problemen waardoor de betalingen niet – zoals normaal – direct aan ons worden bevestigd. Het gevolg hiervan is dat de betalingen niet direct in ons systeem staan en dit kan vertragingen opleveren bij het opleveren van uw diensten.

Is de betaling wel voltooid?

Ja, de betaling is wel voltooid. Dat wil zeggen dat het van uw Paypal account is afgeschreven en dat het bij ons is bijgeschreven.

Wanneer kan ik de betaalbevestiging van jullie verwachten?

Op dit moment verwerken wij de betalingen handmatig totdat Paypal het probleem heeft opgelost. Hierdoor is de oplevering van de diensten bij nieuwe bestellingen vertraagd. Bestaande diensten ondervinden verder geen last van dit probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *