4 jaar en tellende

Verjaardagen… Niet iedereen zit daar op te wachten: je wordt weer een jaar ouder. Gelukkig is Yourwebhoster.eu niet iedereen en houden we wel van verjaardagen. Het is een mooi moment om het bestaan te vieren met een klein feestje. Het is tevens een moment om iedereen te bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om ons te laten groeien.

Om te beginnen bedank ik al onze klanten. Zoals je wellicht verwacht bedienen we klanten van persoonlijke websites tot en met bedrijven die van ons afhankelijk zijn: iedere klant is belangrijk. Verder bedank ik ook alle leveranciers, vrienden en familie. Jullie allemaal hebben geholpen om Yourwebhoster.eu te laten groeien tot wat het nu is.

“We have your back (up)!,,

Ik had dit ook in het Nederlands kunnen schrijven maar ik vind dit mooier. Vooral omdat het inhaakt op wat we vanaf vandaag aanbieden: gratis backup bij onze web hosting en reseller hosting diensten. Maak je geen zorgen: het is echt gratis. Ga naar DirectAdmin, klik op serverbackup en kies het bestand dat je wil terugplaatsen. Dit gaat volledig automatisch en zoals sommigen het zullen noemen “ondemand”. Het is niet nodig om onze hulp in te roepen voor het terugplaatsen van een bestand. En het mooiste is dat we vanaf nu 3 dagen retentie hebben met een interval van 24 uur.

Mocht je je afvragen of we niet al backups maakten: dit deden we met een intern backup systeem. Dit systeem liet ons toe om efficient backups te maken maar had als nadeel dat het handwerk was. Dat is verleden tijd met het nieuwe systeem dat we in gebruik nemen.

Maar… Ik heb een VPS!?

Geen zorgen! Binnenkort zal ik een nieuwe blog post maken met een verassing voor onze VPS en reseller VPS klanten. Helaas moeten jullie nog eventjes wachten…

Met vriendelijke groet,

Daniel Koop
Eigenaar Yourwebhoster.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *