Wij hebben onze reseller pakketten volledig herzien met het doel om jou, de reseller, gebruik te kunnen laten maken van de laatste technologie en functionaliteit. Tegelijk hebben wij het gat tussen een reseller pakket en een eigen server kleiner gemaakt. Dankzij onze XL reseller hosting pakketten kan je snel en makkelijk doorgroeien!
Vanaf heden maken wij gebruik van Plesk. Hiermee krijg je toegang tot een veel gebruiksvriendelijker reseller controle paneel met meer functionaliteit.

Als reseller kan je zelf de pakketten voor je klanten samenstellen of op maat maken.

Naast de tooling, is de snelheid van je website ok zeer belangrijk. Wij ondersteunen de laatste technologieën (waaronder http/3 en quic) en bieden een gratis full page cache aan (Litespeed). Deze cache is vrijwel alle technologieën inzetbaar waaronder WordPress, Joomla en Laravel.

Per klant kan je ssh instellen en andere developmentools, of je kan het heel simpel houden tot het beheren van de e-mail accounts. Je hebt zelf de volledige controle.

Verder kan jij en je klanten gebruik maken van de “development kit”. Hiermee heb je toegang tot git en php composer. En vergeet nodejs niet. Of automatische deployments van je projecten.

Ook krijg je toegang tot de WordPress toolkit waarmee je éénvoudig nieuwe WordPress websites kan lanceren of snel even een staging kopie maakt. Wil je de staging synchroniseren? Geen probleem! Data kopieëren van en naar bestaande WordPress installaties is ook mogelijk.
We hebben ook een groeiplan voor je klaargezet. Begin klein en wordt groot. Wij hebben onze pakketten ontworpen zodat je naadloos kan doorgroeien tot je eigen serverpark. Je serverpark beheren wij, de groei, die doe jij. Uiteraard kunnen wij je ook helpen als je geen grote groei ambities hebt maar gewoon een degelijk platform zoekt.

Overstappen?

Wil je direct overstappen naar het nieuwe reseller pakket? Wij bieden ook migratie opties aan. Neem contact op voor meer informatie.
Ik heb elders een reseller pakket. Hoe kan ik overstappen?2020-06-11T21:06:20+02:00

Wij hebben verschillende mogelijkheden om naar ons over te stappen, zelfs als je huidige partij geen normaal controle paneel heeft. Voor elke migratie verzorgen wij de planning en uitvoering. Met Neem contact op voor meer informatie.

Ik heb al een reseller pakket bij jullie. Hoe kan ik overstappen?2020-06-11T21:03:42+02:00

Wij kunnen je reseller pakket migreren van DirectAdmin naar Plesk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

2020-06-18T11:08:57+02:00
Go to Top