De beste ondersteuning voor je hosting diensten met onze nieuwe klantenservice dashboard

Wij zijn continu bezig om onze diensten te verbeteren en daarbij hoort ook het bieden van goede ondersteuning. Je kan de nieuwe kennisbank voortaan vinden onder help.yourwebhoster.eu. Je kan in dit dashboard inloggen met dezelfde login gegevens als voor het klantenpaneel, zoals voorheen. Ook zijn al je contact momenten met ons overgezet.

Op 26 oktober 2021 zullen wij de helpdesk een upgrade geven. Voor het upgraden zijn wij wel genoodzaakt om de helpdesk voor een korte periode offline te halen. Je kan ons dan niet via de website en per e-mail moeten bereiken op tussen 09:00 en 12:00 in de ochtend. Mocht er toch een noodzaak zijn om ons te bereiken, dan kan je het telefoonnummer 085 272 48 10 bellen.

Na de upgrade zal de helpdesk anders uitzien en functioneren. Je kan nog steeds ons bereiken via support@yourwebhoster.eu en je kan de status van de diensten op status.yourwebhoster.eu terugvinden. Bestaande tickets zullen ook meegenomen worden. Daarnaast blijven je huidige login gegevens hetzelfde.

Waarom voeren jullie een verandering aan de helpdesk uit?

Al voor Corona hebben wij de werk in gang gezet om een nieuwe helpdesk in te zetten. De implementatie hebben wij echter uitgesteld omdat tijdens de Corona drukte onze helpdesk al zwaarder werd belast. Een nieuw systeem vereist vaak extra tijd om aan te wennen en dat hebben wij nu beter besteed aan het bieden van de juiste ondersteuning. Toch kent het huidige systeem teveel beperkingen en is onbetrouwbaar. Je kan dus verwachten dat de ondersteuning de komende tijd beter zal worden. Ook kan je vanaf 26 oktober ons beter bereiken via Facebook en Twitter. Dit boden wij eerder ook aan, maar door beperkingen van het huidige systeem functioneerde het niet naar behoren.

Meer kennisbank artikelen

Wij hebben gelijk onze kennisbank artikelen aangevuld. Hierdoor is de kans nog groter dat je zelf gelijk het antwoord kan vinden op je vraag. En kom je er toch niet uit? Dan kan je gelijk contact opnemen!

Overzichtelijker

Wij hebben gelijk de kans genomen om de kennisbank opnieuw in te delen. Hierdoor kan je éénvoudiger op basis van je dienst de juiste informatie vinden. Wel zo handig!

Ook ondersteuning via social media

Je kan ook ondersteuning via Facebook en Twitter ontvangen. En wij werken aan nog meer contact mogelijkheden!

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze diensten. Ook vinden wij het leuk om te delen waarom wij voor deze oplossing hebben gekozen. Dit zal in een later artikel gepubliceerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *